Alaston mies

Datomic..

Kullia pilluun nainen ja nainen

Vaan oliko hän sitten sitä tietämättän vai tietoisesti, siihen koetin etsiä vastauksia silloin ja vielä nytkin. Odotin kärsimättömästi pienen pojanpippelini kasvavan, mutta luonto pilkkasi ja nöyryytti minua antamalla tällaisen puikulaisen supon, jolla aikamiehen on hyvin hankala selvitä naisten kanssa. Hannu käveli pelkissä boksereissa isännän elkein tyytyväisenä ympäri kotiamme ja virnisteli leveästi tarpeeksi pillua saaneen miehen tavoin. Onneksi he olivat selin minuun, sillä muuten olisi käynyt huonosti. Huoneessa oli yhtäkkiä paljon ihmisiä, sekä miehiä että naisia. Siitin oli mielettömän paksu ja leveä mutta silti aivan ryppyinen lepotilassa. Rouva varsinkin oli iloisessa hiprakassa ja myös hiukset sekaisin, sukat rikki, huulipuna sotkeentunut, silmämeikki valunut. Nyt kun Hannu-setä oli vienyt äidin isännän luvalla omaan käyttönsä, meidän miesväen oli selvittävä sen aikaa keskenämme. Kännyin taaksepäin ja näin, että sinä painoit keppiäsi pitkittäin peppurakooni. Rehevälle rouvalle puettiin nahkainen korsetti, joka jätti isot rinnat paljaiksi. Kampauksesta roikkui muutamia suortuvia vapaana olkapäilläni. Oli todella mahtavaa pästä panemaan naitua pimppiä serkkupojan ison kyrvän jäljiltä. Koska vaimoni ei ole muuten valittavaa nalkuttajatyyppiä, ihmettelin vähän hänen reaktiotaan. Puristelit naisen höllyviä rintoja. Olin käynyt ennen juhlia kampaajalla, joka oli kerännyt runsaat, kiiltävät tummat hiukseni upealle löysälle, kiharaiselle nutturalle. Totta kai, rakkaani, sanoin ja nousin hellävaroen hymyilevän vaimoni pälle. Haluaako rouva vaihtaa asusteita ennen illan pänäytöstä? Se oli kai jätetty vielä huoneeseen. Paikalla olisi paljon ihmisiä.

Kullia pilluun nainen ja nainen - Ryhm seksi juhlien

Pienimunaisilla aviomiehillä, jotka eivät kykene omin avuin tyydyttämän naistaan, ei pitäisi olla muita vaihtoehtojakaan kuin elä koko elämänsä aisankannattajana. Hyväilit naisen persettä ja veit taas sormesi takaapäin hänen emättimeensä koettelemaan kosteustasoa. Tämä järjestely kiihotti minua aina vain enemmän. kullia pilluun nainen ja nainen

Aikuisten Viihde: Kullia pilluun nainen ja nainen

Toinen kyrp upposi suuhun ja toinen tukeva terska osui pillunhuulille ja ty ntyi aukosta sis n repien, raastaen pillunsein. T - Suomen suosituin erotiikkaportaali! Vieras mies vaimoni pillussa 3/5 Jari-Jukka Aisankannattaja Ensimm isen raskautensa aikana rakkaalle vaimolleni riitti minun ep muodostunut neulaheppini s nkykamarin puolella.

0 Svar till “Kullia pilluun nainen ja nainen”

Jätä vastaus

Sähkö posti osoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *