Alaston mies

Datomic..

Seksi kontaktit kamasutra asennot

seksi kontaktit kamasutra asennot

Hiukset kasvavat pässä, joten niiden ajateltiin olevan sielun tyyssija. Avioliiton aikana vaimon tulee pitä puutarha kauniina ja välttä muun muassa kerjäläisnunnien, puoskarivaimojen ja konnamaisten naisten (keitä nämä nyt sitten nykyisin ovatkaan) seuraa. Aluksi tytön tulee esittä pidättyvä, mutta antaa miehen kuitenkin suudella itseän. Teoksessa todetaan viisaasti, että ellei naisen rakkautta jatkossakaan ymmärretä tai siihen vastata, nainen tulee epätoivoiseksi, alkaa vihata joko kaikki miehiä tai omaansa ja ryhtyy suhteisiin vieraiden miesten kanssa. Viettelyohjeita pelimiehille Tavoitellun tytön on Kama Sutran mukaan parasta mennä naimisiin miehen kanssa, josta hän pitä ja jonka hän uskoo olevan uskollinen ja kykenevän tuottamaan nautintoa. Vältä alkoholia, vaikka pieni märä alkoholia rentouttaa, isompi märä tutkitusti vain väsyttä. Miehen rakkaudentunnustukset valuvat naisen korvaan kuin lämmin hunaja ruukkuun. Saatuaan houkuteltua valitsemansa miehen yksin hiljaiseen paikkaan tyttö voi antaa miehelle kukkia ja hajusteita. Hengitä hitaammin, orgasmin lähestyessä hengitys muuttuu nopeaksi. Vaimoksi tulee valita hyvän perheen tytär, joka on ainakin kolme vuotta miestä nuorempi. Lapsuudessa ihmisen tulee ottaa vastaan opetusta, keski-iässä keskittyä arthaan ja kamaan ja vanhoilla päivillä perehtyä dharmaan sekä pyrkiä saavuttamaan mokša, vapautus myöhemmistä sielunvaelluksista. Naimisiin halajavan tytön tulee tutkia valitsemansa miehen tapoja niin, että voi törmätä tähän erilaisissa tilanteissa. Intohimo ei orjuuta tasapainoista ihmistä, kama Sutra kehottaa miehiä opiskelemaan Kama Sutraa ja siihen liittyviä tietoja ja taitoja rinnan dharmaan ja arthaan sisältyvien oppien kanssa. Se on kirjoittajansa tieteellinen työ, jonka nimen voisi vapaasti käntä nautinnon tieteeksi. Kama Sutra kertoo ihmisten seksuaalisesta käyttäytymisestä lähes kaiken lähtien siitä, miksi nainen torjuu miehen lähestymisyritykset.

Animoidut: Seksi kontaktit kamasutra asennot

Avioliiton tavoitteet tulevat helpoimmin saavutetuiksi, kun mies ottaa vaimokseen naisen omasta sädystän. Ei kuulosta kovin vieraalta tänäkän päivänä.

7 keinoa nauttia: Seksi kontaktit kamasutra asennot

Kyseessä ovat animoidut, kamasutra -aakkoset, jotka tarjoilevat erilaisia. Harrastaa seksiä kunkin kirjaimen muotoisessa asennossa. Uuden kumppanin kanssa seksi voi olla hermostuttavaa ja siihen voi. Kama Sutra näyttä kuvin, millaisissa asennoissa molemmat.

Seksi Kontaktit: Seksi kontaktit kamasutra asennot

Nenän kautta kulkee henki, joka on elämän symboli. Kama Sutra jakautuu seitsemän kirjaan, jotka käsittelevät muun muassa lemmenleikkejä ja rakastelua, seurustelua ja avioliittoa, muiden vaimojen viettelemistä sekä klubi bordelli valtavat tissit sisään kaarina kurtisaaneja. Tutki Kama Sutraa, ikivanha seksuaalielämän opas Kama Sutra näyttä kuvin, millaisissa asennoissa molemmat nauttivat paljon ja pitkän.

0 Svar till “Seksi kontaktit kamasutra asennot”

Jätä vastaus

Sähkö posti osoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *